Impaqt Workwear

Aanbod

Contact

Wij zijn gepassioneerd over wat we doen en zijn er trots op om jou te voorzien van kledingoplossingen die een verschil maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe IMPAQT WorkWear jouw team, bedrijf of vereniging kan uitrusten met kleding die niet alleen functioneel is, maar ook jouw identiteit en merk versterkt. Jouw tevredenheid is onze drijfveer, en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Contacteer Ons 

Wil je meer weten over ons uitgebreide assortiment aan bedrijfskleding, representatieve kleding, sportkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen? Bij IMPAQT WorkWear staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het vinden van de perfecte kledingoplossing die aan al jouw wensen voldoet. Heb je een specifieke vraag, een offerteaanvraag of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons of vul het online contactformulier in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoek Onze Showroom:
Wil je onze kleding van dichtbij bekijken en voelen? Je bent van harte welkom in onze showroom op de Hogelandseweg 44 in Nijmegen, waar ons deskundige personeel je graag helpt bij het vinden van de juiste kleding voor jouw behoeften.

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contactinformatie

Adres

IMPAQT WorkWear
Hogelandseweg 44
6545AC Nijmegen

Stuur ons een bericht